Publitiek.nl stopt per 1 januari 2015


Beste bezoeker,

In september 2009 ontwierpen wij Publitiek als inzending voor een wedstrijd van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Als net opgericht ontwerpbureau wilden wij onze visie laten zien op een gebruiksvriendelijke overheid.

Vijf jaar later is Publitiek uitgegroeid tot een platform waar dagelijks duizenden Nederlanders gebruik van maken. Politici, journalisten, maar vooral ook gewone burgers. Daar zijn wij enorm trots op.

lees verder...
3 Jaar geleden 2011
 1. Esther Ouwehand (PvdD)

  Voorzitter. Ik dien twee moties in. Er ligt een voorstel in Europa, ingegeven door Nederland, over het renationaliseren van de beslissing over de teelt van gengewassen. Dat voorstel rammelt aan alle kanten. Daarover dien ik de volgende motie in.

  Motie

  De Kamer, gehoord de beraadslaging, constaterende dat er geen duidelijkheid bestaat over de juridische houdbaarheid van het voorstel van de Europese Commissie om de beslissing over teelt van gengewassen bij de lidstaten terug te leggen; overwegende dat een eventueel nationaal verbod op de teelt van gentechgewassen wel stand moet houden bij de rechter; verzoekt de regering, in de Europese Raden en ambtelijke overleggen in te zetten op verbetering van het voorstel voor nationale beslissingen over de teelt van gengewassen, zodat nationale verboden van teelt van gengewassen niet strijdig kunnen worden geacht met onder meer de geldende handelsregels, en gaat over tot de orde van de dag.

  Deze motie is voorgesteld door de leden Ouwehand en Slob. Naar mij blijkt, wordt de indiening ervan voldoende ondersteund. Zij krijgt nr. 354 (21501-08).

  9 maart 2011 omstreeks 17:00 via Milieuraad - Link - Delen

Gerelateerde berichten

Disclaimer

 • Uit deze ongecorrigeerde tekst mag niet worden geciteerd. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Bericht van de makers

“Onze medewerkers moeten eerst op training voordat ze ons intranet begrijpen. Dat moet toch beter kunnen!”

Wolq helpt om software en het web gebruiks-vriendelijker te maken. Zo bespaart u veel geld op trainingen. Ook bedenken wij innovatieve oplossingen, zoals Publitiek, voor complexe vraagstukken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Publifiek

Grafiek: hoe ‘partijdig’ zijn de kranten?

Berichtenkalender

Oktober 2014

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031